اسماعیل معنوی، چهره هنر انقلاب خوزستان در سال ۱۴۰۳ شد
هفته هنر انقلاب اسلامی خوزستان با برگزاری آیین اختتامیه در اهواز به کار خود پایان داد؛ مراسمی که در آن از فعالترین هنرمندان و جریانسازترین هستههای فرهنگی استان تجلیل شد.

به گزارش شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان به نقل از فارس، آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب اسلامی خوزستان شامگاه ۲۸ فروردین در تالار مهتاب کتابخانه مرکزی اهواز برگزار شد. این مراسم با حضور مسئولان، هنرمندان، هستههای فرهنگی و جمعی از علاقهمندان به هنر انقلاب اسلامی برگزار و از دستاوردهای یکهفتهای این رویداد فرهنگی رونمایی شد.
محمد شهباز گهروئی، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان، در این مراسم ضمن تأکید بر تعهد هنر انقلابی به حقیقت و ارزشهای اسلامی، از حمایت این نهاد از هستههای مردمی و جریانساز هنری سخن گفت.
وی فعالیتهای آموزشی و تولیدی در سطح استان را از مهمترین ثمرات این رویکرد عنوان کرد.
سید علی سیدان، سردبیر نشریه سوره، نیز در سخنانی با اشاره به نقش هنرگردانها در ترویج ارزشهای انقلاب، تأکید کرد که هنر میتواند در احیای هویت شهری و بازسازی فرهنگی شهرها نقشی مؤثر ایفا کند. وی جلوههای خلاقیت هنرمندان انقلابی در عرصه گرافیک محیطی و نمایشهای خیابانی را ستود.
در بخش پایانی این آیین، چهرهها و گروههای برتر هنری معرفی و تقدیر شدند. اسماعیل معنوی به عنوان چهره هنر انقلاب سال ۱۴۰۳ برگزیده شد.
در بخشهای مختلف نیز محمد ترک، زهرا محسنیفر و علی زهیری تقدیر شدند. از میان هستههای فرهنگی، عنوان برتر به مجمع طراحان انقلاب اسلامی «خاکنگار» رسید.اسماعیل معنوی، چهره برجسته هنر انقلاب اسلامی، در آیین هفته هنر انقلاب، از فعالیتهای مؤسسه «آب و آینه» سخن گفت؛ نهادی که با تولید صدها اثر گرافیکی، مستند و نماهنگهایی چون «جهان پهلوان» درباره حاج قاسم سلیمانی، در ترویج فرهنگ مقاومت نقشآفرین بوده است. او هنر انقلاب را ابزاری برای تقویت هویت ایرانی-اسلامی و انتقال پیامهای تمدنساز دانست.
معنوی با اشاره به چالشهای تولید آثار فرهنگی، از نگاه محدود برخی مسئولان انتقاد کرد و بر لزوم پژوهشمحوری در خلق آثار فاخر تأکید داشت. او آینده هنر انقلاب را متصل به آرمانهای بزرگ اسلامی دانست و از هنرمندان خواست با اتحاد و نگاه بلند، در مسیر ظهور و هویتسازی نسل جدید گام بردارند.